Zagrebački holding Mapa weba
 

Ljeto u knjižnici Jelkovec-radionice i samoposudba građe

Knjižnica Jelkovec - klikni za veću fotografijuBez obzira što nastava uskoro završava, Knjižnica Jelkovec i u lipnju nastavlja s aktivnostima, prvenstveno namijenjenima djeci i mladima.

Do kraja mjeseca predvidjeli su (utorkom) tri likovne radionice za djecu do 8 godina. Izrađivat će se okviri za fotografije, cvjetovi od voska i ukrasni magneti.
U srijedu 5. i 19. lipnja, održat će se predavanja. Prva tema su psi i sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu, a druga znamenitosti Europe o kojima će govoriti Marijan Biruš.

Likovne radionice za djecu stariju od 8 godina održavat će se četvrtkom. Planovi za ove radionice su izrada okvira za fotografije, kristalne kugle sa cvjetovima, izrada ukrasnih magneta i izrada narukvica.

Petak je u knjižnici Jelkovec rezerviran za čitanje priča na glas i razgovore o pročitanom djelu.

Subotom, osim 22. lipnja kada je neradni dan, od 11:30 do 12:30 djeca će čitati i pričati djeci.

Iz Knjižnice pozivaju da pogledate detaljan raspored radionica, i da tijekom ljetnih mjeseci nastavite sa posudbom knjiga.

Posebno naglašavaju mogućnost samoposudbe knjižne građe. Naime, knjižnica Jelkovec, druga je knjižnica u Zagrebu koja omogućuje korisnicima da uz pomoć moderne tehnologije posude ili vrate knjigu.