Zagrebački holding Mapa weba
 

Stanogradnja - ponosni pokrovitelj akcije u OŠ Jelkovec

OŠ Jelkove najbolja je zagrebačka osnovna škola21.3.2012. - Učenici četiri osma razreda Osnovne škole Jelkovec i njihovi razrednici obilježili su Svjetski dan zaštite šuma, 21. ožujka, sadnjom pet crvenih javora u krugu škole. Pokrovitelj akcije koja se provodi prvi puta, je Zagrebački holding te podružnice Stanogradnja i Zrinjevac.

Za osmaše smo pripremili i malo iznenađenje - bijele majice s prigodnim printom "Rastem u Novom Jelkovcu" koje su učenicima podijelili njihovi mladi razrednici.  

Akcija se nastavila druženjem osmaša s bivšim učenicima škole, koji su im nakon sadnje javora predstavili srednje škole u sklopu projekta „Info-osmaš“.

Ovo pokroviteljstvo ujedno je nastavak suradnje Zagrebačkog holdinga s Osnovnom školom Jelkovec i ravnateljicom Renatom Flajhar, koja je započela lani donacijom božićnog drvca i materijala za izradu ukrasa.

Zbog visokih nastavnih standarda koje provodi i kojima teži, Osnovna škola Jelkovec jedna je od najboljih zagrebačkih škola i osobito nam je zadovoljstvo što imamo prigodu uključiti se u neke od akcije koje škola provodi tijekom godine.