Zagrebački holding Mapa weba
 

Studenti arhitekture iz EU oduševljeni Novim Jelkovcem

Ljetna akcija - 10 posto popusta na kupnju stana u novom jelkovcu Studenti arhitekture i budući urbani planeri iz raznih zemalja Europe te Amerike i Kanade, koji su nedavno su u sklopu postidoplomskog studija „Upravljanje gradom“ posjetili Zagreb, oduševljeni su naseljem Novi Jelkovec.

Kako piše Jutarnji list od subote, 7. srpnja, u članku "Sopnica - Jelkovec u Zagrebu je luksuz" autorice Zrinke Korljan, možda će nekima biti čudno no studenti su se oduševili Novim Jelkovec. Prethodno su obišli veći dio Zagreba - staru gradsku jezgru, Jarun i Novi Zagreb.

Među ostalim, studenti su se kod naselja Novi Jelkovec dosta interesirali o prijevozu do grada te ustanovama koje naselje ima – školu, dom zdravlja, vrtić, dakle, sve sadržaje koji se mogu očekivati od velikih naselja. Zanimali su ih i planovi razvoja u budućnosti, a kad im je rečeno da se planiraju srednja škola i rekreacijski centar, bili su izenađeni. Naselje im se općenito činilo veoma solidnim, kaže profesor Gojko Bežovan, zagrebački domaćin studentima.