Zagrebački holding Mapa weba
 

Knjižnica Jelkovec - svakodnevne radionice za djecu

Knjižnica Jelkovec mjesto je održavanja brojnih radionica, pričaonica i predavanja, ne samo za djecu i mlade, već i za odrasle. Djelatnici Knjižnice svojim angažmanom i brojnim aktivnostima koje organiziraju za članove, unijeli su novu kvalitetu života u ovo zagrebačko naselje.

Među brojnim aktivnostima namijenjenih djeci su i likovne radionice, koje se tijekom svibnja održavaju utorkom od 17 do 18 sati za djecu do 8 godina, te četvrtkom u istom terminu za stariju djecu. Iz ovih su radionica već izašle oslikane papirnate vrećice, a izrađivat će se kazališne lutke te razglednice povodom Dana grada Zagreba.

U knjižnici se petkom i subotom provode projekti „Čitajmo zajedno“ i „Pričanje priča“. Osim još jedne pročitane knjige više, prigoda je to za vježbanje čitanja, izražavanja, koncentracije.

Odraslima su namijenjena predavanja pod zajedničkim nazivom – Snaga prirode, liječenje prirodnim metodama. Hipnoterapeutkinja Iva Sabolek, 15. svibnja, predstavit će hipnozu i hipnoterapiju, a Renata Novak Perjanec, 24. svibnja, „Bachove kapi“.

Podsjećamo, Knjižnica Jelkovec otvorena je šest dana u tjednu,  prostire se na čak četiri etaže i u fondu knjižne građe ima 17.000 knjiga. Posudba se obavlja uz člansku iskaznicu Knjižnicu grada Zagreba.

Raspored aktivnosti za svibanj možete pogledati na web stranici Knjižnica grada Zagreba.