Zagrebački holding Mapa weba
 

Knjigama nagradili najbolje učenike OŠ Jelkovec

Nastavničko viječe Osnovne škole Jelkovec krajem ove školske godine nagradilo je prigodnim knjigama osam najboljih učenika iz svake generacije. Prema riječima Renate Flajhar, ravnateljice škole, tom se akcijom svake godine na simbolična način odaje priznanje najboljim učenicima za njihov školski uspjeh.

Pokrovitelj ovogodišnje akcije bio je Zagrebački holding - podružnica Stanogradnja.

Podružnica AGM također se odazvala pozivu škole te je darovala knjige iz svoje naklade školskoj knjižnici. Kako nam je rekao školski knjižničar, Karlo Vranješ, knjižnica je mjesto gdje učenici rado provode vrijeme između nastave te se, uz školsku lektiru, u knjižnici može pronaći i stručna literatura, enciklopedije, riječnici... U knjižnu građu ulaže se koliko se može, tako da je svaka donacija dobrodošla.

Knjige za knjižnicu uručio je Dario Matečić, direktor Službe za marketing i prodaju, uz želju da se ova lijepa suradnja nastavi i u sljedećoj školskoj godini na nekim novim projektima, jer ima još mjesta na policama za nove knjige.

Školi je svaka donacija dobrodošla, te se ravnateljica Renata Flajhar ovom prigodom zahvaljuje Zagrebačkom holdingom na dosadašnjoj potpori u raznim školskim projektima.